





Ürün Adı | Birim Ambalaj Ağırlık | Saklama Koşulu | Raf Ömrü |
---|---|---|---|
Piliç Döner | 6-8-12-20-30-50 (Kg) | -18 Derece | 6 ay |
Yaprak Dana Döner | 6-8-12-20-30-50 (Kg) | -18 Derece | 6 ay |
Klasik Karışık Döner | 6-8-12-20-30-50 (Kg) | -18 Derece | 6 ay |
Lüx Karışık Döner | 6-8-12-20-30-50 (Kg) | -18 Derece | 6 ay |
Kıyma Döner | 6-8-12-20-30-50 (Kg) | -18 Derece | 6 ay |
Piliç But Döner | 6-8-12-20-30-50 (Kg) | -18 Derece | 6 ay |
Pişmiş Piliç Döner | 1-2-5 (Kg) | -18 Derece | 6 ay |
Pişmiş Yaprak Döner | 1-2-5 (Kg) | -18 Derece | 6 ay |
Pişmiş Karışık Döner | 1-2-5 (Kg) | -18 Derece | 6 ay |
Pişmiş Kıyma Döner | 1-2-5 (Kg) | -18 Derece | 6 ay |
-18 derecedeki blok döner şu işlemler uygulanarak pişirilmeli ve dilimlenmelidir.
Blok döner kolisinden çıkartıldıktan sonra altına daire şeklinde metal ayna yerleştirilmelidir. Bloğun içerisindeki boru kesinlikle çıkarılmamalı , yerine başka boru takılmamalıdır. Başlangıç için pişirme işlemi 15-20 Dk. kısık ateşte yapılmalı , ardından normal ateşte pişirmeye devam edilmelidir. Blok dönerle ateş arasında 6-10 cm. mesafe bırakılmalıdır. Pişirme işlemi sırasında radyan sıcaklıkları altta fazla üstte az olacak şekilde ayarlanmalıdır. Pişen ürün kesildikten sonra alttaki tavada biriktirilerek , pişme işleminin tamamlanması sağlanmalıdır. Çok fazla bekletildiği taktirde kuruma yapacağından pişme işlemi tamamlandığı anda tüketilmelidir.